اصول و قواعد مهم در انتخاب رنگ دیوار

رنگ کردن دیوار از آسانترین و در دسترس ترین مواردی است که برای تغییر دادن دکوراسیون داخلی خانه ها مورد استفاده قرار می گیرد. از این رو، حتماً در گزینش رنگ دیوار بخش های گوناگون خانۀ خود دقت داشته باشید تا دکوراسیونی شیک و زیبا را به فضای خانه خود اعطا کنید.  
رنگ دیوار خانه

انتخاب رنگ مناسب برای دیوار

اصول و قواعد

 ۱٫ جهت انتخاب رنگ دیوار اول باید رنگ وسایل خانه را مورد توجه قرار دهید. سپس با توجه به آن بهترین رنگ را برای دیوار خانه برگزینید. دقت کنید که که ترکیبی از رنگهای گوناگون می تواند محیطی نیرو بخش و پویا را در دکوراسیون خانه بوجود آورد.
۲٫ اگر می خواهید برای هر یک از اتاقهای خانه از یک رنگ جدا بهره بگیرید، پیشنهاد می کنیم برای محیط بین اتاق ها مانند ورودی و راهرو و راه پله از رنگ خاکستری ملایم استفاده نمایید تا رنگ دیوارهای خانه جذاب تر به نظر برسد.
۳٫ چنانچه قصد دارید رنگ دیوار تمامی بخشهای خانه هماهنگ باشد، توصیه می کنیم رنگی را برگزینید و حجم های متفاوت در اتاق های مختلف منزل از آن استفاده نمایید.
۴٫ همچنین اگر می خواهید اتاق ها روشنتر و مساحت بیشتری را در نگاه افراد بوجود آورد، بهتر است از رنگهای روشن جهت رنگ کردن دیوار استفاده نمایید.
۵٫ چنانچه برای رنگ آمیزی دیوار از رنگ های درخشان و یا بسیار تیره بهره گرفته اید، توصیه می کنیم آستری و بتونه کاری را نیز از همرنگ روی دیوار بزنید.

اصول و قواعد مهم در انتخاب رنگ

۶٫ همچنین قادر خواهید بود با بهره گیری رنگ آمیزی دیوار و سقف و کف اتاق با رنگ خنثی ایرادهای مسائل مربوط به معماری را نیز رفع نمایید.
۷٫ اگر میخواهید دیوارها بلندتر بنظر برسند رنگ آمیزی ساختمان را تا سقف خانه یکنواخت انجام دهید. اگر سقف خانه لبه ای برجسته و حاشیه تزئینی دارد، می توان آنها را همرنگ دیوار خانه کرد. چرا که رنگ های روشن باعث می شود سقف خانه بلندتر دیده شود.
۸٫ جهت کوتاه تر بنظر رسیدن دیوار خانه می توانید دیوار خانه را تا ۲۰ یا ۳۰ سانتی متربه سقف خانه رنگ نمایید و بقیۀ دیوارها را بوسیلۀ نوارهای تزیینی پوشش دهید و یا باقی دیوار را به رنگ سقف درآورید. سقفی با رنگ تیره نیز دیوارها را کوتاه تر نمایش خواهد داد.
اتاق نشیمن نیز از بخشهای مهم و بسیار مؤثر خانه بشمار می رود. اکثراً دورهمی افراد در اتاق نشیمن شکل می گیرد و همین امر نیز این فضا را بسیار با اهمیت کرده است. با تغغر دادن رنگ سفید دیوار اتاق نشیمن ، حس و حالی مطلوب برای این بخش خانه به وجود می اورد.

رنگ دیوار

۱٫ رنگ آبی آسمانی

آبی آسمانی رنگی مطلوب برای فضاهای اجتماعی بشملز می رود. هنگامی که دیوا اتاقهای نشیمن آبی آسمانی باشد، سبب ایجاد احساس آرامش و امنیت در فضا می شود. فضاهایی که دارای رنگ ابی می باشند، ضربان قلب و فشار خون را کاهش می دهند.
پیشنهادی مناسب برای یک رنگ مکمل برای آبی رنگ هایی همچون زرد، قهوه ای و سبز روشن را می توان مورد استفاده قرار داد. همچنین در این فضا می توانید با استفاده از تابلوهایی با این طیف رنگی بیشتر بهره ببرید.

۲٫ رنگ یاسی

طیف رنگی این رنگ چیزی میان بنفش و ارغوانی می باشد. این رنگها همگی از ترکیب آبی و قرمز بوجود امده اند. ولی در رنگ بنفش به آبی نزدیکتر می باشد و همچنین ارغوانی به قرمز. و یاسی از تلفیق سفید با هر یکارز این رنگها بوجود می آید. یاسی رنگی شاد محسوب می شود.
رنگ مکمل یاسی، خاکی و طوسی را میتوان پیشنهاد داد. ولی بطور کلی همراهی رنگ های روشن با رنگ یاسی می تواند فضایی  آرام و دل انگیز را بوجود آورد.

۳٫قهوه ای

قهوه ای از رنگهای پراسفاده در منازل به شمار می رود. شاید تا کنون برای رنگ آمیزی دیوار از این رنگ استفاده نکرده باشید اما بطور قطعی وسایلی به رنگ قهوه ای در خانه شما پیدا می شود.
 قهوه ای رنگی در طبیعت می باشد که مثل طبیعت طیف وسیعی از رنگ ها را شامل می شود. این رنگ از تلفیق قرمز، نارنجی و مشکی بوجود آمده و به نسبت تغییر هر یک از این رنگ ها وارد دستۀ گوناگونی از قهوه ای ها خواهد شد.
هر یک از این طیف رنگها حس و حال خاص و ویژه ای را بوجود می آورد. اما در کل رنگ قهوه ای قدرت، گرما، ثبات و تکامل را القا می کند. قهوه ای رنگ رویش، انرژی و سرشار از زندگی ست پس برای اقلا یکی از دیوارهای نشیمن بسیار مناسب است.
سایر مقالات >>> کلیک کنید.
به این صفحه امتیاز دهید